Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alfred Schreuder voert de druk verder op: 'Wij vinden dat hij moet bijtekenen'

Laatste update:

Hansen mag per 1 januari het gesprek aan met andere clubs, die hem in de zomer transfervrij zouden kunnen inlijven. Ajax is al een half jaar tevergeefs met het talent in gesprek over de verlenging van zijn aflopende contract. Volgens Voetbal International staat Hansen inmiddels in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere Eredivisie-clubs. Schreuder gaat tegenover het blad in op het thuislaten van de aanvaller voor het trainingskamp in Marbella. 'Wij vinden dat hij moet bijtekenen bij Ajax. Daar is ook de keuze op gemaakt om hem niet mee te nemen. De club moet leidend zijn, niet de spelers."

"Dat is ook de les die in de voorbije jaren is geleerd met aflopende contracten van talenten", vervolgt Schreuder. "Ik vind het overigens ook onbegrijpelijk dat het bij jonge talenten, die nog alles moeten laten zien in het eerste elftal, zo lang duurt voordat je een nieuw contract bij Ajax tekent. De trainer van de Amsterdammers doelt met de geleerde les onder meer op Brian Brobbey. De spits vertrok anderhalf jaar geleden transfervrij naar RB Leipzig, maar keerde afgelopen zomer voor circa zestien miljoen euro terug in de Johan Cruijff ArenA.

De vraag is of Hansen zijn aflopende contract in de komende maanden alsnog gaat verlengen. Hij werd door Ajax tien jaar geleden opgenomen in de jeugdopleiding en gold lange tijd als een van de grotere talenten van De Toekomst. Toch wacht de rechtsbuiten na slechts twee optredens in de hoofdmacht nog op zijn definitieve doorbraak. Hansen is bezig aan zijn derde volledige seizoen bij Jong Ajax. In de Keuken Kampioen Divisie staat de aanvaller op 74 wedstrijden, waarin hij dertien goals en dertien assists produceerde. Dit seizoen staat de teller op vier goals en drie assists in dertien competitieduels.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties