Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Algemeen Dagblad: Koeman wisselt op één positie tegen Estland

Laatste update:

De krant publiceert zondagavond een vermoedelijke opstelling met slechts één nieuwe naam ten opzichte van de 2-4 zege op Duitsland van donderdag. Davy Pröpper neemt op het middenveld de plek van Marten de Roon in, zo luidt de verwachting. Voorin wisselen Ryan Babel en Quincy Promes van plek: Babel begint vanaf links, terwijl Promes als rechtsbuiten wordt opgesteld. In de tweede helft van het duel met Duitsland was dat ook al het geval.

Donyell Malen zal dus nog even moeten wachten op zijn eerste basisplaats, zo lijkt het. De aanvaller bekroonde zijn invalbeurt tegen Duitsland met een belangrijke treffer in de tweede helft. Zondagochtend stelden analisten Hans Kraay jr. en Kenneth Perez dat Malen tegen Estland een basisplek verdient, maar Koeman lijkt het daarvoor nog te vroeg te vinden. Zijn optreden tegen Duitsland vormde het debuut voor de twintigjarige PSV'er.

Op de persconferentie wilde Koeman alleen kwijt dat hij 'misschien' rekening zal houden met de behoefte aan frisheid in de ploeg. "We hebben eerder gezien dat we een stukje frisheid missen als we twee keer kort na elkaar spelen", zo refereerde de bondscoach onder meer aan de Nations League-campagne, waarin Oranje met 2-0 van Frankrijk won en drie dagen later vroeg op 2-0 achterstand kwam tegen Duitsland. Ook op het finaletoernooi miste Oranje fitheid, toen het kort na de gewonnen halve finale tegen Engeland moest aantreden tegen Portugal.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; Pröpper, Wijnaldum, Frenkie de Jong; Promes, Depay, Babel.

-
Verdient Davy Pröpper een basisplaats ten koste van Marten de Roon?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
33
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
16
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties