Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ali Boussaboun ziet ideale opvolger van Arne Slot in Nederland: 'Waarom niet?'

Laatste update:

Harry van der Laan zou altijd voor de clubloze Peter Bosz gaan, terwijl AZ-trainer Pascal Jansen volgens clubwatcher Dennis Kranenburg op een shortlist bij Feyenoord staat. Boussaboun noemt een andere optie. "Mijn keuze zal meerdere mensen misschien verbazen: Dick Schreuder. Als je puur kijkt naar de manier van voetballen. Dominant, aanvallend, hij is iemand met potentie die nog kan groeien, dus waarom niet? Hij heeft fantastisch voetbal laten zien met PEC!" De 51-jarige Schreuder ligt bij de Blauwvingers nog tot medio 2025 vast. Middenvelder Thomas van den Belt maakt komende zomer in ieder geval de stap van Zwolle naar De Kuip.

Meer: ‘Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord’

Opvallend genoeg gooit presentator Bart Nolles ook de naam van Alfred Schreuder op. Ook dat vindt Boussaboun geen vreemde optie. "Zijn broer zou ook wel iemand zijn. Ook oud-Feyenoord hè?" (Alfred) Schreuder zit sinds januari van dit jaar zonder club. Toen kreeg hij op pijnlijke wijze zijn congé bij Ajax. Boussaboun ziet zelfs binnen Rotterdam een optie voor Feyenoord met Sparta-trainer Maurice Steijn. "Zou hij niet een opvolger kunnen zijn voor Arne? Heeft hij ons nog steeds niet overtuigd van zijn trainerskwaliteiten? Zesde worden met Sparta. Ik denk dat dat net zo'n knappe prestatie is als met Feyenoord kampioen worden. Al helemaal als je gaat kijken dat Sparta vorig seizoen maar net degradatie heeft ontlopen."

In de NOS Voetbalpodcast kwam journalist Grueter maandagmiddag met de naam van Celtic-trainer Postecoglou op de proppen. "Hij heeft fantastisch werk verricht en speelt eigenlijk voetbal in de geest van Arne Slot. Wat mij betreft is hij de meest logische vervanger. Hij heeft daar twee jaar fantastisch werk afgeleverd en is misschien ook toe aan een volgende stap. Dit (Feyenoord, red.) kan ook een mooie tussenstap zijn hoor. Hij heeft ook gewoon jaren met plezier in Japan gewerkt. Het is iemand die goed met verschillende culturen kan omgaan, dus wat dat betreft zou hij zonder meer een goede klik hebben met al die buitenlandse spelers bij Feyenoord." Postecoglou beschikt bij Celtic over een aflopend contract.

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
2
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
5
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties