Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Allach pareert kritiek: 'Volgens mij is Chigirinsky de baas van Vitesse'

Laatste update:

Allach ontkent dat hij slechts de stalorders uit Engeland moet uitvoeren: "Dat zal ik nooit zomaar accepteren. Volgens mij is Aleksandr Chigirinsky de eigenaar. Het is zijn beslissing geweest de aandelen van Merab Jordania over te nemen. Samen met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich? Dat weet ik niet, het gaat buiten mij om. Maar ik krijg niet dagelijks een telefoontje uit Londen, heb een eigen visie. Als ik in mijn opdracht word beperkt, zal ik me laten gelden."

De veertigjarige oud-verdediger heeft zich ten doel gesteld om de opleiding van Vitesse te ontwikkelen. De huidige nummer drie van de Eredivisie zal ook wel moeten, want in drie jaar tijd leed men een verlies van 43 miljoen euro. De speelruimte van Vitesse is door de richtlijnen van de Financial Fair Play beperkt: "We moeten ons afvragen of voldoende op de FFP is geanticipeerd. De focus moet meer op de academie en scouting worden gericht."

"Als we pretenderen tot de top vijf van Nederland te behoren, moeten we ook spelers voor dat niveau opleiden. Dat is voor Vitesse cruciaal", beseft Allach, die een 'topacademie' wil creëren op Papendal. "Onze missie kan in drie woorden worden samengevat: innovatie, academie en scouting. Die zaken vormen de dieper liggende identiteit van de club."

Denk jij dat Vitesse binnen drie jaar kampioen wordt?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
17
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties