Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Allardyce trapt in val van undercover-journalisten en heeft wat uit te leggen

Laatste update:

Journalisten van de Engelse krant hadden zich bij Allardyce voorgedaan als vertegenwoordigers van een Aziatisch consortium, en daar tuinde de oefenmeester met open ogen in. Allardyce reisde onder meer naar Singapore en Hongkong om met de vermeende zaakwaarnemers te overleggen. Hij legde uit hoe het mogelijk is om via externe partijen spelers in eigen beheer te krijgen en zo de 'idiote' regels van zijn werkgever, de Engelse voetbalbond, aan de laars te lappen.

"Je kunt die regels omzeilen met spelers uit heel Zuid-Amerika, Portugal, Spanje, België en heel Afrika." Allardyce noemde de transfer van Enner Valencia naar West Ham United als voorbeeld. De manager was bij de Londenaren werkzaam toen hij de Ecuadoriaan met behulp van een derde partij naar Engeland haalde.

Een speler die in handen is van een derde partij, het zogeheten en door de FIFA verboden third party ownership, wordt in het voetbal gezien als een vorm van slavernij en is dus verboden. Allardyce, 61 jaar, wilde een bedrag van 460.000 euro voor zijn adviezen. Big Sam vertelde en passant ook dat alle journalisten in slaap vielen als zijn voorganger Roy Hodgson aan het 'lullen' was.

Hogdson was volgens Allardyce ongeschikt als bondscoach omdat hij besluiteloos zou zijn. De ex-bondscoach van Engeland was niet de enige die het moest ontgelden. Prins Harry 'laat overal zijn blote kont zien' en Gary Neville had als rechterhand 'beter kunnen blijven zitten' en zijn 'mond kunnen houden'. De FA wil eerst het gehele onderzoek beoordelen, alvorens men met een reactie komt.

Denk jij dat Sam Allardyce ontslagen zal worden?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties