Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Allardyce vreest voor ontslag na pak slaag in FA Cup

Laatste update:

Met een hattrick en een verdiende strafschop was Jamie Paterson de grote man bij Nottingham. Opmerkelijk, want de vleugelspeler scoorde nog niet eerder voor zijn ploeg. Na ruim tien minuten spelen werd hij neergelegd door George Moncur en Djamel Abdoun benutte de strafschop die volgde met een 'panenka'. West Ham moest hierdoor in de achtervolging, maar kwam in het restant van de eerste helft niet verder dan een gevaarlijke poging van Ravel Morrison, die over het doel werd getikt.

Ook in de tweede helft kreeg West Ham nauwelijks kansen en twintig minuten na de thee maakte Paterson er 2-0 van. Niet lang daarna betekende zijn van richting veranderde schot de 3-0, voordat de dribbelaar zijn hattrick compleet maakte na een fraaie solo. Paterson kreeg vervolgens een publiekswissel, verliet onder luid applaus het veld en zag de score vanaf de bank nog verder worden opgevoerd door Andy Reid: 5-0. Allardyce lijkt zijn koffers te kunnen gaan pakken.

Een supporter van West Ham United barstte bij de 3-0 in tranen uit.

-
Sam Allardyce moet ontslagen worden

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties