Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alle fans moeten als een echte twaalfde man achter FC Utrecht staan'

Laatste update:

"Maar het blijft verschrikkelijk jammer, dat een aantal van hen zich schuldig maakt aan kwetsende spreekkoren. Dat moet echt afgelopen zijn", benadrukt de hoogste sportbestuurder donderdag via de officiële kanalen. Meegereisde supporters van de Domstedelingen werden afgelopen weekeinde Amsterdam uitgezet wegens kwetsende spreekkoren. Tegen Feyenoord-thuis waren er tevens spreekkoren.

"Kwetsende spreekkoren kunnen de club veel schade berokkenen, zowel in materiële als immateriële zin", vervolgt Van Dop. "Henk Kesler van de KNVB gaf deze week al aan, na de recente stilleggingen van thuiswedstrijden van RKC, NAC en FC Utrecht, te overwegen maatregelen voor te leggen als het spelen van een wedstrijd zonder publiek en zelfs het in mindering brengen van het punten. Ik kan me niet voorstellen, dat er ook maar één FC Utrecht-supporter is, die dat wil”, aldus de voorzitter.

“Ik doe dan ook een dringend beroep op alle supporters om zondag als een echte twaalfde man achter het elftal te gaan staan. Dus op een positieve manier die niet kwetsend is voor de scheidsrechter of de tegenstander. Op weg naar Europees voetbal kunnen we de steun van onze supporters goed gebruiken." De ploeg van trainer Ton du Chatinier staat momenteel op een zevende stek in de Eredivisie.

-

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
27
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
8
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
8
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties