Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alle Franse ploegen uitgespeeld in Europa; AZ treft West Ham United

Laatste update:

West Ham United - KAA Gent 4-1 (heenduel: 1-1)
Gent kwam halverwege de eerste helft verrassenderwijs op voorsprong. Het was Cuypers die op aangeven van Matisse Samoise het London Stadium stil kreeg. West Ham kwam tien minuten voor het rustsignaal terug in de wedstrijd via Antonio, die van dichtbij raak kopte: 1-1. Een wervelende fase van West Ham in de openingsfase van de tweede helft deed Gent de das om. In de 55ste speelminuut zorgde Paquetá dankzij een benutte strafschop voor de 2-1, waarna Rice drie minuten later doelman Davy Roef het nakijken gaf. De beslissing viel in de 63ste minuut, toen Antonio in de rechterbovenhoek doel trof: 4-1.

OGC Nice - FC Basel 1-2
De Nederlandse coëfficiëntenopmars betekent dat Frankrijk in zicht komt en dus was de uitslag van de wedstrijd aan de Côte d'Azur van belang voor het vaderlandse voetbal. De openingstreffer van Nice, die Gaëtan Laborde op aangeven van good-old Aaron Ramsey al na acht minuten binnenschoot, was dan ook slecht nieuws. Lang leek het erop dat die 1-0 de eindstand zou blijven en dat les Aiglons door zouden bekeren, maar in de slotfase kwam het Basel van basisspeler Wouter Burger toch nog langszij. Jean-Kévin Augustin, die voor de Nederlander was ingevallen, dwong een verlenging af door de 1-1 kiezelhard binnen te pegelen. Daarin beslisten de Zwitsers het tweeluik in hun voordeel dankzij Kasim Nuhu, die in minuut 99 met het hoofd voor het winnende doelpunt zorgde.

Europa Conference League
West Ham United
4 - 1
AA Gent

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
6
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
2
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties