Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alle genomineerden Bronzen Schilden KKD bekend: Limburg hofleverancier

Laatste update:

Beste Speler
De genomineerden voor 'Beste Speler' in de Keuken Kampioen Divisie zijn Soulyman Allouch (VVV-Venlo), Milan Smit (SC Cambuur), Daryl van Mieghem (ADO Den Haag) en Walid Ould-Chikh (Roda JC). Allouch was met drie doelpunten en twee assists belangrijk voor VVV in de eerste periode. Smit is op dit moment de topscorer van de KKD met zeven doelpunten in de eerste acht wedstrijden. Van Mieghem speelde tot op heden zes wedstrijden voor ADO, waarin hij twee doelpunten en vier assists wist te noteren. Ould-Chikh staat met Roda JC bovenaan in de competitie. Hij maakte indruk met verschillende afstandspegels die resulteerden in doelpunten.

Beste Talent
De vier spelers die door Voetbalzone genomineerd zijn voor het Bronzen Schild voor 'Beste Talent' zijn Farouq Limouri (FC Eindhoven), Basar Önal (De Graafschap), Jayden Addai (Jong AZ) en Gabriel Misehouy (Jong Ajax). Addai staat tweede op de topscorerslijst met zes doelpunten. Daarmee maakte hij meer dan de helft van de doelpunten van Jong AZ. Misehouy was in de eerste acht wedstrijden direct betrokken bij zeven doelpunten voor Jong Ajax, dat onderaan staat in de divisie. Limouri staat bij de Eindhovenaren centraal in de verdediging. Mede dankzij zijn bijdrage is FC Eindhoven, samen met Roda JC, de minst gepasseerde ploeg in de competitie. Önal is met drie doelpunten clubtopscorer van De Graafschap en behoort met 32 dribbels tot de top 3 van spelers met de meeste dribbels in de Keuken Kampioen Divisie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Beste Keeper
Naast de veldspelers maken ook de keepers kans op een Bronzen Schild. De genomineerden in deze categorie zijn Jorn Brondeel (FC Eindhoven), Wouter van der Steen (Helmond Sport), Koen Bucker (Roda JC) en Luca Plogmann (FC Dordrecht). Brondeel en Bucker draaien beiden mee bovenin de competitie. Zij kregen met hun clubs slechts vier doelpunten tegen in de eerste acht duels. Van der Steen en Plogmann hielden beiden twee keer de nul met hun ploeg. Zij waren van groot belang voor hun team met vele reddingen.

Beste Trainer
De genomineerden voor 'Beste Trainer' in de eerste periode zijn Ivar van Dinteren (Jong FC Utrecht), Bas Sibum (Roda JC), Rick Kruys (VVV-Venlo) en Darije Kalezic (ADO Den Haag). Van Dinteren staat met Jong FC Utrecht op een knappe dertiende plek. Het beloftenelftal wist in de eerste periode te winnen van Roda JC, FC Groningen en SC Cambuur. Bas Sibum staat met Roda JC bovenaan in de competitie met vier punten voorsprong op achtervolger ADO Den Haag, waar Kalezic aan het roer staat. Kruys heeft met VVV-Venlo een goede competitiestart achter de rug. De club uit Limburg staat vijfde op de ranglijst met veertien punten uit acht wedstrijden.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
7
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties