Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alle hens aan dek voor Ajax: Napoli krijgt nieuws uit ziekenboeg

Laatste update:

Osimhen liep tijdens de Champions League-zege op Liverpool (4-1) zijn blessure op, waardoor hij de afgelopen vier Serie A-wedstrijden én het heenduel tegen Ajax moest toekijken. Tegen de Amsterdammers werd hij niet gemist, maar de Nigeriaan is doorgaans een belangrijke speler in het elftal van Spalletti. Vorig seizoen werd Osimhen clubtopscorer met achttien goals in 32 wedstrijden over alle competities. Deze jaargang staat de teller vooralsnog op twee uit zes.

Komende woensdag lonkt dus zijn rentree. Of Rrahmani dan in actie kan komen is hoogstens onzeker. De Kosovaar, die ook afgelopen week in de Johan Cruijff ArenA basisspeler was, viel in de slotfase van het duel met Cremonese (1-4 winst) geblesseerd uit met een dijbeenkwetsuur. Voor het overige kende Napoli een prima generale in Lombardije. Gli Azzurri kwamen een treffer van Cyriel Dessers te boven en bonden Cremonese uiteindelijk met 1-4 aan de zegekar. Daardoor gaat Napoli na negen speelronden aan kop in de Serie A.

Ook in de Champions League gaat het het team van Spalletti voor de wind. Na drie wedstrijden zijn de Napolitanen koploper in Groep A. Liverpool is met zes punten het tweede team dat virtueel in de knock-outfase staat. Ook Ajax is daarvoor nog volop in de strijd, en er is de club veel aan gelegen om woensdag een overwinning te behalen op Italiaanse bodem. Op 26 oktober staat het thuisduel met Liverpool op het programma, terwijl een uitduel bij Rangers FC op 1 november de laatste horde in de groepsfase vormt.

Champions League
Napoli
4 - 2
Ajax

Meer nieuws

VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
31
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
11
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties