Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alle ogen zijn gericht op Manchester: 'Iedereen zal kijken hoe het gaat'

Laatste update:

"Het is spannend en interessant. Niet alleen voor ons, maar voor iedereen die gaat kijken hoe het zal gaan", vertelt Manchester United-routinier Michael Carrick. "Er zal veel aandacht zijn voor beide clubs en we zullen gaan uitvechten wie bovenaan eindigt. Beide teams zien er goed uit, met topmanagers aan het roer. Bij Manchester United zijn we sowieso sterker en beter dan vorig seizoen."

Hoewel Manchester United in een oefenwedstrijd van het veld werd geveegd door Borussia Dortmund (4-1), verloopt de voorbereiding verder goed volgens Carrick. "De wedstrijd tegen Dortmund was teleurstellend, maar het trainen gaat goed. We moeten fitter worden en iedereen moet de manager, de nieuwe technische staf en de nieuwe spelers leren kennen. We raken zo goed aan elkaar gewend."

Welke club eindigt hoger?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
12
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
10
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties