Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alle wedstrijden in Eredivisie vanaf 2020/21 verplicht op natuurgras'

Laatste update:

Volgende week woensdag moet het besluit bekrachtigd worden tijdens de Algemene Vergadering Betaald Voetbal. Volgens De Telegraaf liggen de standpunten van de clubs inzake de verdeling van televisiegelden en een nieuwe voetbalpiramide te ver uiteen en zal maandag een ultieme poging worden ondernomen om tot een akkoord te komen. Het algemene belang is voor veel Eredivisie-clubs echter ondergeschikt aan niet degraderen.

Deze pijnpunten, zoals de inkrimping tot zestien clubs van zowel de Eredivisie als de eerste divisie, de opbouw van de voetbalpiramide in het algemeen en een gelijkmatigere verdeling van de tv-gelden lijken voorlopig te blijven bestaan omdat de clubs daarin qua meningen en belangen te ver uit elkaar liggen.

"Helaas regeert bij veel clubs de angst voor degradatie en komt het algemeen belang op de tweede plaats, terwijl met zestien clubs in de Jupiler League de kans op promoveren ook weer groter is", baalt een, onbekende, Eredivisie-directeur in gesprek met De Telegraaf. "We maken onszelf belachelijk dat we na tweeënhalf jaar praten slechts kunnen afspreken om op natuurgras te gaan spelen. Maar zo liggen de kaarten, tenzij maandag iedereen over zijn eigen schaduw heen durft te stappen. Al verwacht ik dat niet."

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
10
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
153

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties