Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alleen Bayern en Barcelona spelen anders dan PSV'

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad stelt in de vrijdagkrant dat de 'hand' van de oud-middenvelder inmiddels duidelijk zichtbaar is bij de Eindhovenaren. "Ooit zei Co Adriaanse over de inbreng van trainers: een elftal moet zijn als een schilderij. Iemand die op de tribune een wedstrijd kijkt of thuis voor de buis moet kunnen zien: dat is een echte Adriaanse. En dat een Beenhakker en dat een Van Gaal. Op het PSV van Cocu is die metafoor prima los te laten", schrijft Maarten Wijffels.

De verslaggever stelt dat PSV zo veel mogelijk vasthoudt aan de vaste basiself en volgens een 'herkenbare stijl en tactiek' speelt. Arnold Bruggink, oud-speler van PSV en tegenwoordig analist van FOX Sports, is het met Wijffels eens. Ook hij merkt dat Cocu een duidelijke invloed heeft op het spel van de koploper van de Eredivisie: "Hij is tactisch heel goed, maar ik zie in het spel van PSV vooral ook de enorme winnaarsmentaliteit die hij als speler had terug."

Het wapen van PSV is volgens Bruggink de diepgang van een aanvallende middenvelder, Georginio Wijnaldum, en de steevast opkomende backs. "Kijk je verder dan alleen de Eredivisie, dan is er internationaal niemand die het op een andere manier doet, buiten Bayern München en Barcelona. Cocu is geen man van oneliners, maar wel iemand die aanvoerder van Barcelona is geweest. Hij is zich ervan bewust dat wat hij zegt toch wel invloed heeft. Dan heb je geen stoere teksten meer nodig", aldus Bruggink. PSV gaat vrijdagavond op bezoek bij AZ en treft komende donderdag Zenit Sint-Petersburg, de koploper van Rusland.

Denk jij dat Phillip Cocu gaat uitgroeien tot een toptrainer?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
26
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties