Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alleen dan is dit seizoen voor Feyenoord geslaagd'

Laatste update:

In de ogen van velen is Feyenoord nog altijd een van de topclubs in Nederland, maar de vraag is of dat etiket nog wel gerechtvaardigd is. "Feyenoord is natuurlijk wel een topclub als je kijkt naar de enorme achterban, het indrukwekkende stadion, de prijzen uit het verleden en de enorme uitstraling. Maar ik hoor spelers in deze inktzwarte periode voor de wedstrijd tegen Ajax letterlijk zeggen: 'We staan toch nog steeds derde en we kunnen de beker winnen'. Dan denk ik: dat past inderdaad niet meer bij een topclub'', zegt John de Wolf in het Algemeen Dagblad.

Pim Doesburg, jarenlang keeperstrainer van Feyenoord, hoopt dat de Rotterdammers de KNVB Beker winnen. "Dan is het seizoen gered. Ik zeg nadrukkelijk niet geslaagd, maar gered." De oud-doelman weet niet wie verantwoordelijk is voor de sportieve malaise. "De vraag is: zijn de juiste spelers gekocht of komt het er bij die jongens nog niet uit." Regi Blinker is in ieder geval blij dat Van Bronckhorst nog buiten schot blijft. De oud-aanvaller hoopt dat de oefenmeester de tijd krijgt om het te laten zien. "Maar eerlijk is eerlijk: negen van de tien trainers waren al lang en breed gesneuveld."

De Wolf ziet de sportieve teloorgang met weemoed aan. De oud-Feyenoorder maakt zich zorgen. "Van Bronckhorst is eerlijk en zegt herhaaldelijk dat hij zich verantwoordelijk voelt. Hij weet dat Feyenoord derde zal moeten worden én de beker moet winnen. Alleen dan is dit seizoen voor Feyenoord geslaagd."

Eindigt Feyenoord in de top drie?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
14
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
4
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
13
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties