Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alleen het perfecte plaatje kan De Boer bij Ajax houden'

Laatste update:

Eerstgenoemde krant bericht woensdag dat De Boer en Ajax deze dag met elkaar gaan praten. De trainer wil het verhaal van de club eerst aanhoren, alvorens hij een beslissing neemt. Concrete aanbiedingen van clubs uit het buitenland heeft de oud-verdediger, die vier landstitels veroverde met Ajax, nog niet. Het 'perfecte plaatje' zou hem nog een seizoen bij zijn huidige club kunnen houden.

Dat zou dan bestaan uit een vernieuwde staf, waar de krant een dag eerder ook al over berichtte, grondige versterkingen voor de selectie, een verhoging van het salarisplafond bij Ajax en het complete vertrouwen van directie en staf in zijn capaciteiten. Gaat Ajax zo ver, dan komt er nog een nieuw seizoen met De Boer aan het roer. Bij De Telegraaf weet men ook dat het menens is en gaat chef sport Jaap de Groot alvast in op een eventueel vertrek van de trainer.

"Als De Boer besluit te vertrekken, dan doet hij dat door de voordeur. Besluit hij te blijven, dan dient Ajax de voorwaarden te scheppen om hem de stap te laten maken die nodig is om het elftal weer dichter bij de fans te brengen", vindt De Groot. Hij zegt dat het de directie te verwijten valt dat De Boer in deze spagaat is gekomen. "Zonder een sterke persoonlijkheid boven hem bleef De Boer als coach pionieren."

Denk je dat Ajax eerdaags bekendmaakt dat Frank de Boer weggaat?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties