Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alleen rentree kan mopperende De Boer bekoren: 'Liep de pollen uit het gras'

Laatste update:

De Boer geeft te kennen dat het niet makkelijk voetballen is tegen een defensief ingestelde ploeg als NAC Breda. "Maar ik vond dat we vooral het eerste half uur erg matig speelden. Toch hebben we twee keer zo veel kansen gekregen dan in de twee vorige wedstrijden bij elkaar. Doelman Jelle ten Rouwelaar stond echter steeds goed opgesteld", laat een mopperende De Boer weten aan FOX Sports.

Dat Fischer weer terugkeerde in de hoofdmacht kon De Boer, in tegenstelling tot het spel van zijn ploeg, wel bekoren. "Hij liep de pollen wel uit het gras. Hij was wel gretig. Dat is misschien logisch als je er zo lang bent uit geweest. Maar wij missen nog wel eens een speler die voor wat vuur in een wedstrijd kan zorgen."

-

Meer nieuws

Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
0
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
27
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
11
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties