Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alleen Ronaldo was één seizoen succesvoller dan Robin van Persie'

Laatste update:

(Tekst gaat verder onder video)
Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

Carrière
Van Persie begon zijn carrière bij Excelsior, maar maakte nooit zijn opwachting in het eerste elftal. Bij stadsgenoot Feyenoord kwam hij in zijn eerste periode 61 keer in actie waarin hij 14 goals maakte. Ondanks het feit dat hij goede wedstrijden met mindere optredens afwisselde, zag Arsène Wenger het helemaal zitten in de jongeling en hij haalde hem naar Londen. In de acht seizoenen bij Arsenal groeide Van Persie uit tot wereldtop en kwam hij in zijn laatste seizoen tot zijn beste persoonlijke prestatie. Met de overstap naar Manchester United in het daaropvolgende jaar won hij zijn enige landstitel uit zijn carrière en werd hij voor de tweede maal topscorer van de Premier League.

De carrière van Robin van Persie in vogelvlucht.

Nederlands elftal
Hoewel Wesley Sneijder recordinternational is qua interlands, is het Van Persie die de meeste doelpunten op zijn naam heeft staan voor Oranje. Met precies 50 doelpunten in 102 interlands is hij Patrick Kluivert (40) en Klaas-Jan Huntelaar (42) voorbijgestreefd. Zijn mooiste doelpunt voor het Nederlands elftal was vermoedelijk zijn treffer tegen Spanje in de met 5-1 gewonnen wedstrijd op het WK van 2014 in Brazilië. Daarmee scoorde hij voor het vijfde opeenvolgende eindtoernooi.

Robin van Persie scoorde op elk van zijn vijf eindtoernooien.

Feyenoord
Van Persie heeft de analisten die hun twijfels hadden bij de vraag of hij in Rotterdam-Zuid nog van meerwaarde zou kunnen zijn de mond gesnoerd met zijn geweldige moyenne. In de Eredivisie en het bekertoernooi heeft alleen Alexander Isak, die pas sinds de winterstop actief is in Nederland, minder minuten nodig voor een treffer sinds de terugkeer van Van Persie. Ondanks deze uitzonderlijke doeltreffendheid doet Feyenoord het doorgaans echter beter in de wedstrijden waarin de inmiddels 35-jarige zilveren vos niet aan de aftrap verschijnt. Benieuwd hoe dat precies zit? Bekijk dan de laatste aflevering van Feiten op Tafel!

Vind jij Robin van Persie de beste speler die dit millenium bij Feyenoord heeft gespeeld?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
14
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties