Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alleen snelheid is niet genoeg

Laatste update:

Het is net winterstop en PSV is al een van haar sterkhouders verloren. Zal dit ten koste gaan van verdere resultaten in de competitie? Het is tenslotte wel een moeilijke opgave, in de winterstop nog even snel je rechtsbuiten omwisselen en er niet op achteruitgaan. PSV besluit Andy van der Meyde als back-up van Nordin Amrabat te halen, die de erfenis van Lazovic op zich moet gaan nemen. Een veelbesproken transfer, aangezien Van der Meyde in het verleden voor Ajax uitkwam, en in zijn verdere carrière bijna alleen maar bankzitter is geweest.

Laten we even een halfjaar doorspoelen. Lazovic bleek meer gemist te worden dan verwacht. Na het vertrek van de Serviër presteerde PSV onder verwachting. Van der Meyde heeft niemand kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten en vertrekt dan ook onmiddellijk. Dit betekent dus dat PSV een rechtsbuiten nodig heeft, mede door het vertrek van Lazovic heeft de club uit Eindhoven genoeg geld in kas om Jeremain Lens los te weken bij AZ. De voorbereiding loopt soepel en Lens maakt indruk. In zijn eerste seizoen voor PSV scoort Lens dan ook tien goals in 33 wedstrijden. Prima statistieken voor een rechtsbuiten, maar statistieken zeggen niet alles. Over zijn spel was ik niet altijd even tevreden.

De vergelijking tussen Theo Walcott en Lens gebruik ik vaak als ik mensen mijn mening over Lens voorleg. Beide spelers hebben als wapen dat ze ontzettend hard kunnen rennen. Waar ik het ene moment geniet van hun snelheid, erger ik me het andere moment aan hun technische onkunde. Beide spelers herstellen constant hun eigen fouten. Kijk eens goed naar een actie van Lens, hij doet het púúr op instinct, speelt de bal vaak te ver voor zich uit, waarop hij dat vervolgens herstelt. Kan iets heel moois opleveren, maar ook iets heel knulligs.

Eigenlijk is Lens helemaal geen ideale speler voor een team als PSV. Lens komt pas echt goed tot zijn recht als hij in een counter de diepte in wordt gestuurd, dan is hij van grote waarde tegen welke ploeg dan ook. Of je nou tegen Barcelona of tegen De Graafschap speelt, je blijft even snel. Maar bij PSV heeft hij veel te weinig momenten om zijn echte wapen te benutten, bij PSV staat in de meeste gevallen iedereen op de helft van de tegenstander. Als Lens dan de bal aangespeeld krijgt is hij echt niet zo bijzonder. Of hij probeert er langs te gaan om een voorzet te geven (die meestal niet al te best zijn), of hij tikt hem terug. Je zag het tegen SL Benfica, daar was hij dé grote man van PSV omdat SL Benfica toen het spel maakte. Op het moment dat PSV counterde was Lens levensgevaarlijk.

Wat maakt Lens een goede speler? Zijn snelheid natuurlijk. Het is dan ook geen toeval dat je met de letters van zijn naam het woord 'snel' kunt maken. Maar wat nog meer? Hij heeft niet een voorzet waar je u tegen zegt. Zijn close-passing laat soms ook te wensen over. Bovendien straalt hij niets uit in het veld. Zoals Thijs Slegers vanochtend al zei op VI Radio: ''Hij kijkt altijd zo zielig in het veld.'' Hij lijkt soms net op een verloren puppy die zijn baasje zoekt.

Deze Lens schiet echt tekort voor een club als PSV, wat naar mijn mening ook zijn plafond is. Ik denk dan ook dat hij in het Nederlands elftal nooit écht door gaat breken en uit gaat groeien tot een basisspeler. Maar het is aan Lens om mijn ongelijk te bewijzen. Ik hoop het, dat Lens mij eindelijk eens positief verrast en nog mooie dingen gaat doen voor PSV!

PSV

Meer nieuws

Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
9
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
15
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties