Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alleen 'zaak-Negreira' weerhoudt Barça van aantrekken gewenste verdediger

Laatste update:

De zaak-Negreira siert al wekenlang de krantenkoppen in Spanje. Barcelona wordt ervan verdacht miljoenenbetalingen te hebben gedaan aan DASNIL 95 SL, dat in handen is van José María Enríquez Negreira, voormalig scheidsrechter en vicevoorzitter van het scheidsrechterscomité van de Spaanse bond. In totaal zou het gaan om een bedrag van zes miljoen euro, verspreid over een periode van 2000 tot 2018. Barcelona is inmiddels aangeklaagd voor corruptie, wat in het ergste geval zou kunnen leiden tot een degradatie uit LaLiga.

Martínez staat ook op de radar bij niet nadergenoemde internationale clubs, maar zoals het er nu voorstaat maken die alleen kans wanneer Barcelona in slechter financieel weer terechtkomt. Martínez en Barcelona moeten daarom de uitkomst van de zaak-Negreira afwachten. Nadat Martínez twee maanden niet in actie kon komen vanwege hielspoor, maakte hij op 1 maart zijn rentree in de verloren Copa del Rey-wedstrijd bij Osasuna (1-0). Ook in de daaropvolgende duels met Rayo Vallecano (0-0) en Barcelona (0-1) maakte hij de negentig minuten vol. Ondanks dat het resultaat van die wedstrijden tegenviel, liet Martínez een goede indruk achter.

De 31-jarige Spanjaard, die aan het einde van het seizoen uit zijn contract loopt, wil graag de overstap naar Barcelona maken. Hoewel hij zich gelukkig en gewaardeerd voelt in Bilbao, wil hij gezien zijn leeftijd de stap naar de top maken. De mandekker won in zijn carrière de Spaanse Supercup met Athletic en het EK Onder 21 met Spanje, maar hij wil meer titels winnen en in de Champions League spelen. Barcelona-trainer Xavi zou zijn landgenoot graag aantrekken vanwege zijn winnaarsmentaliteit en karakter. Bovendien ontbreekt het aan een linksbenige centrale verdediger in de selectie van Barcelona, na het vertrek van Clément Lenglet en Samuel Umtiti.

Zou Iñigo Martínez een aanwinst zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties