Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Allegri: 'Er is een goede kans dat we Ronaldo gaan zien in Amsterdam'

Laatste update:

Milan kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong via Krzysztof Piatek, maar na de thee werd het duel in het voordeel van de thuisploeg beslist door goals van Paulo Dybala en invaller Moise Kean. "Juventus - Milan is altijd een speciaal affiche, dus dit was een belangrijke overwinning. We hebben nu aan een gelijkspel genoeg", aldus Allegri, doelend op het aanstaande kampioenschap. "De eerste helft was zeker niet goed, we speelden chaotisch. Na rust stonden we beter georganiseerd op het veld en speelden we de bal in een hoog tempo rond."

Allegri zag dat zijn ploeg moeite had om het eigen spel te komen. "Ik wist op voorhand al dat we problemen tegen ze zouden krijgen", aldus de trainer, die door blessures moest puzzelen in zijn opstelling. "Het was de eerste keer dat Alex Sandro als centrale verdediger begon in de achterste rij van drie, met De Sciglio en Spinazzola als wing-backs." Het door blessures geplaagde Juve raakte ook nog eens middenvelder Emre Can kwijt, die afhaakte met een kwetsuur.

De middenvelder ging in de achtste minuut naar het gras met pijn aan zijn enkel. Hij leek verder te kunnen, maar werd na 24 minuten alsnog afgelost door Sami Khedira. Het is onzeker of de wedstrijd tegen Ajax voor hem in gevaar komt. "Emre Can heeft zijn enkel verstuikt", aldus Allegri. "We zullen zien hoe het zich ontwikkelt." De oefenmeester is positief gestemd over Cristiano Ronaldo, die er vanwege een hamstringblessure niet bij was tegen Milan. "Het gaat beter met hem. Er is een goede kans dat we hem in Amsterdam gaan zien. Er zijn nog vier dagen te gaan."

Ondanks het grote aantal blessures in de selectie koos Allegri er bewust voor om spelers als Giorgio Chiellini, Miralem Pjanic en Blaise Matuidi rust te gunnen in aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax. "Als je een voorsprong van achttien punten hebt, kun je een een paar wijzigingen doorvoeren. Matuidi is al twee jaar lang aan het rennen en laatst leek het erop alsof hij dronken op het veld rondliep, dus hij had rust nodig en daarom koos ik voor iemand anders."

De Juventus-trainer haalde Dybala na 66 minuten spelen naar de kant ten faveure van Kean. De Argentijns was zichtbaar geïrriteerd toen hij het veld moest verlaten en dat kan Allegri wel begrijpen. "Dybala wil natuurlijk spelen, zoals iedereen dag graag wil. Maar zijn doelpunt zal hem ongetwijfeld vertrouwen geven. Bij een grote club als Juventus heb je te maken met concurrentie en willen je ploeggenoten je plek stelen, dus het gaat een mooie strijd worden."

-

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
6
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
11
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties