Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Allegri: 'Het spijt me dat hij vertrekt, maar de markt dwingt ons'

Laatste update:

Caldara zal worden betrokken in een deal die ook Gonzalo Higuaín naar het San Siro zal brengen, terwijl Leonardo Bonucci na een jaar afwezigheid weer terugkeert in Turijn. Trainer Massimiliano Allegri bevestigde in de nacht van woensdag op donderdag tegenover verslaggevers dat de transfers op stapel staan: "Leonardo Bonucci komt na een jaar weer terug."

Meer: Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus

"Hij is een belangrijke speler en is in de afgelopen zes maanden niet echt veranderd. Caldara daarentegen, is een jonge speler en hij hoort samen met Daniele Rugani en Alessio Romagnoli bij de drie beste jonge verdedigers die we in Italië hebben. Het spijt me dat hij vertrekt, maar de markt dwingt ons om hem te laten gaan", ging hij verder.

Met het vertrek van Higuaín komt er na twee seizoenen een einde aan de periode van de Argentijn bij Juventus. Hij was in dat tijdsbestek goed voor 55 doelpunten in 105 wedstrijden en Allegri wil de spits bedanken voor zijn diensten: "Higuaín heeft alles gegeven in de twee jaar die hij hier heeft gespeeld en daar zijn we hem dankbaar voor. Milan heeft een geweldige aanvaller weten aan te trekken."

Vind jij dat Juventus als winnaar uit deze deal komt?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
14
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties