Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alles is nu anders, de situatie onder Frank de Boer werd echt ondraaglijk'

Laatste update:

"De situatie onder De Boer werd echt ondraaglijk. De spelers die niet aan voetballen toekwamen waren erg ongelukkig en ze deden niet echt meer mee, zelfs niet tijdens het vieren van doelpunten en andere mooie momenten", vertelt de Argentijn in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "De hele sfeer is anders onder Stefano Pioli. Zelfs degenen die niet spelen voelen zich betrokken bij het project en zijn blij dat ze onderdeel uitmaken van de groep."

"Hij heeft de mentaliteit bij Inter veranderd, zelfs bij de spelers die onder De Boer niet speelden en nu nog steeds weinig minuten maken", gaat Icardi verder. "We werken aan de mentale kant, de concentratie: alles begint nu eenmaal in het hoofd. En je mag de fysieke kant ook niet negeren: we zitten pas in januari, er is nog een half seizoen te gaan."

Denk jij dat Frank de Boer snel weer ergens als trainer aan de slag gaat?

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
13
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties