Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alles zit tegen in Rotterdam

Laatste update:

Het is weer zondagavond, lekker op de bank naar voetbal kijken, er word gestart met de derby van Rotterdam, Feyenoord - Excelsior. Na afloop van de wedstrijd ben ik teleurgesteld over de ploeg, het veldspel en in het bijzonder, het resultaat. Ik kan het niet geloven het lijkt wel of alles tegen zit in Rotterdam. Een paar maanden eerder nam ik een kijkje op de Feyenoord-site en bekeek ik het laatste nieuws, maar toen ik daar aankwam zag ik wat er op de site stond " Feyenoord in categorie 1 van de KNVB."

Het kon ook niet uitblijven. Na alle financiële problemen is het toch gebeurd: in categorie 1. Er gaan allerlei gedachten door mij heen, wat voor impact heeft dit op de club, maar nog veel belangrijker: wat zijn de gevolgen voor de prestaties en het aankoopbeleid? Dat laatste is mij heel snel duidelijk geworden, de club moeten creatief zijn en transfervrije spelers halen en er dan ook nog voor zorgen dat het salaris betaald word. Het is moeilijk, maar het is niet anders, dit is de situatie waarin we zitten, maar soms lijkt het wel of alles tegen zit in de havenstad.

Ook heeft de club vaak te maken met blessures en als je met financiële problemen zit, kan de club zich blessures moeilijk of soms bijna niet veroorloven. Een paar voorbeelden zijn Dani Fernández, Sekou Cissé en Jon Dahl Tomasson. Voor Fernández heeft Feyenoord wel geld betaald en wat krijgen ze terug? Helemaal niks. Natuurlijk kunnen de spelers hier zelf ook niets aan doen en willen zij graag voetballen, maar het zijn van die kleine dingen die het zo moeilijk maken bij Feyenoord. Om nog even terug te komen op het begin: het is niet alleen de wedstrijd tegen Excelsior waarin het niet wilde lukken, maar ook de vorige drie of vier seizoenen ging het ook niet zoals het moest gaan, en eindigde we steeds in de middenmoot, dat is nou eenmaal de realiteit en daar moeten we mee leren leven, wat vroeger zo'n succesvolle club was is nu the best of the rest.

Het laatste kampioenschap was in 1999, het lijkt wel een eeuwigheid geleden, ik hoop dat Feyenoord een goede toekomst voor zich heeft en dat ze weer prijzen gaan winnen, zowel nationaal als internationaal.

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
5
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties