Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Allesbehalve overtuigend AC Milan wint nipt dankzij fraaie vrije trap

Laatste update:

Milan begon goed aan de wedstrijd en kreeg na twaalf minuten een enorme kans om de score te openen. Theo Hernández bereikte met een lage voorzet Krzysztof Piatek, die bij zijn schietpoging de bal maar half raakte. In de kluts belandde het speeltuig voor de voeten van Samu Castillejo, die had moeten scoren maar de lat raakte. In het verdere verloop van de eerste helft slaagde Milan er nauwelijks in om kansen te creëren.

Spal had tien minuten voor rust een aardige schietkans via Andrea Petagna, maar Gianluigi Donnarumma redde uitstekend. Ook in de tweede helft had de thuisploeg het initiatief, maar de promovendus kwam nauwelijks in de problemen. Tekenend voor de wedstrijd was dan ook dat Milan een standaardsituatie nodig had om te scoren. Invaller Suso krulde een vrije trap met links fraai in de kruising: 0-1.

Milan had de wedstrijd in de tachtigste minuut kunnen beslissen. Lucas Paquetá zette zichzelf met een kapbeweging vrij voor de keeper Etrit Berisha, maar het stiftje van de Braziliaan kwam hoogte tekort om de doelman te verrassen. Spal probeerde nog een slotoffensief in gang te zetten en stuurde de eigen keeper mee bij een hoekschop, maar werd geen moment gevaarlijk.

-

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
41
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties