Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alli en Van de Beek moeten het ontgelden bij Everton-debuut: 'Hall of Shame'

Laatste update:

Nadat het tweetal zich zaterdag voor de eerste keer liet zien op Goodison Park tijdens de rust van het FA Cup-duel met Brentford, maakten Alli en Van de Beek dinsdagavond hun officiële debuut. Everton kwam nog wel op voorsprong, maar moest uiteindelijk met 3-1 buigen voor de directe concurrent. Fans waren met name woedend over het optreden van Alli en uitten hun frustratie op sociale media. De middenvelder werd al na 25 minuten van de bank gestuurd na een blessure bij Demarai Gray.

Van de Beek krijgt bij dramatisch debuut meteen slecht signaal van Lampard

Lees hier het wedstrijdverslag van het duel tussen Newcastle United en Everton.Lees artikel

"Een Hall of Shame debuut", twittert een Everton-fan over het optreden van Alli. "Zijn ondertekening voelt als een overval." BBC zag vooral twee onzichtbare debutanten. "Ze hadden weinig invloed op het goed doordachte plan van Newcastle. Ze zullen snel meer ritme moeten vinden, aangezien Lampard op zoek is naar een creatieve benadering op het middenveld." Sky Sports deelt die mening. "Lampard zette na de 2-1 alles op alles met Van de Beek als laatste wissel, maar net als Alli wist ook hij geen impact te maken omdat the Magpies bleven domineren."

Lampard riep na afloop vooral op tot geduld. "Het vertrouwen en geloof moet worden opgebouwd, daar werken we aan op het trainingsveld. We zijn er nog maar kort en het moet snel veranderen, want we willen resultaten boeken. Natuurlijk is het vertrouwen van de spelers laag, dit is een nieuwe klap in het gezicht. Toen ik bij de club kwam, waren de resultaten al slecht. Ik heb geen toverstaf om dat op te lossen. Dit is de Premier League, het is zwaar. Het enige wat je hoeft te doen is hard werken en vooruit kijken."

-
Denk jij dat Donny van de Beek gaat slagen bij Everton?

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
41
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
45
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties