Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Almere City dreigt te bezwijken onder druk in jacht op Eredivisie-ticket

Laatste update:

De openingsfase van de inhaalwedstrijd van 12 februari, die toen afgelast werd vanwege de winterse weersomstandigheden, was uiterst vermakelijk. Het waren de bezoekers die het initiatief namen en al na vijf minuten dicht bij de openingstreffer kwamen. Ibrahim El Kadiri ontsnapte aan de aandacht van de Almeerse defensie en produceerde een gevaarlijk schot, maar doelman Michael Woud kon met zijn vuisten een tegentreffer voorkomen. Tien minuten later trok de sluitpost van Almere City echter alsnog aan het kortste eind, toen Brian Plat, na een breedtepass van Alex Plat, met een droge knal van circa 25 meter de linkerbenedenhoek vond: 0-1. Het was het eerste doelpunt voor Plat in het shirt van Volendam.

Waar Samuele Mulattieri, wiens kopbal rakelings naast ging, halverwege de eerste helft naliet de marge te verdubbelen, was het even later aan de andere kant wel raak. Xian Emmers ontving een fraaie steekbal in het zestienmetergebied en hij trok de bal voor richting Tim Receveur, die met een overtuigende uithaal het dak van het doel vond: 1-1. Daarmee leek Receveur de ruststand op het scorebord gezet te hebben, maar niets bleek minder waar. Op slag van rust kreeg Derry John Murkin het leer terug na een zelf opgezette aanval, waarna hij met een voorzet op maat Mulattieri een niet te missen kans bezorgde: 1-2.

Na de thee ging Almere City nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, al kwam de ploeg van Ole Tobiasen in de openingsfase van het tweede bedrijf niet verder dan enkele speldenprikjes. Hoewel Volendam tot het eindsignaal flink onder druk stond, kwam Volendam er via Mulattieri, die een teenlengte tekort kwam om de 1-3 te maken, ook nog een keer gevaarlijk uit. Uiteindelijk slaagde Almere City er niet meer in tot scoren te komen en was de vierde nederlaag in de laatste vijf wedstrijden een feit.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties