Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Almere City FC stunt met komst Gertjan Verbeek als trainer

Laatste update:

"Na een aantal goede gesprekken de afgelopen periode ben ik overtuigd van de ambitie die Almere City FC heeft en wil ik graag de club vooruit helpen om die ambitie te verwezenlijken", legt Verbeek zijn keuze uit op de website van zijn nieuwe werkgever. "De organisatie staat en de randvoorwaarden om te presteren zijn aanwezig. Ik kijk er naar uit om te beginnen!"

Technisch manager Teun Jacobs deelt het enthousiasme van Verbeek. "Gertjan staat voor een ultiem topsportklimaat en heeft bewezen dat hij talentvolle voetballers verder kan ontwikkelen. Wij zijn verheugd dat hij zich committeert aan de ambitie van Almere City FC. Wij zien vol vertrouwen uit naar de samenwerking", aldus de dolgelukkige Almere-bestuurder.

Rijsdijk slaagde er als tussenpaus niet in om Almere City naar de Eredivisie te loodsen. In de eerste ronde van de play-offs om promotie was NEC (0-4) duidelijk te sterk. Voor Verbeek is het de eerste trainersklus sinds het seizoen 2017/18, toen hij aan het roer stond bij FC Twente. Na zijn ontslag degradeerde de club uit de Eredivisie. De nieuwbakken Almere City-coach was in het verleden werkzaam bij onder meer Feyenoord, AZ, Heracles Almelo en in Duitsland bij VfL Bochum en FC Nürnberg.

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties