Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Almere werkt samen met Roma: 'Veertig clubs wilden met ze samenwerken'

Laatste update:

"Het is niet zo dat er contracten zijn getekend. Maar de insteek is dat er vaker spelers van AS Roma deze kant opkomen. Frederico Balzaretti, de assistent van technisch directeur Monchi, is al op werkbezoek geweest in Almere. Hij was onder de indruk van onze infrastructuur. Van de trainingsaccommodatie tot de technische hulpmiddelen", vertelt Santoni, die voor verschillende clubs in Italië werkte alvorens hij bij Almere City terechtkwam.

"Ik heb dagelijks contact met AS Roma en ze zijn heel tevreden. In de Serie B heb je geen clubs met werkomstandigheden zoals wij die hebben", vervolgt de 38-jarige oefenmeester. "Soleri kende ik als tegenstander uit mijn tijd in Italië. Seck kende ik persoonlijk van Lazio. Hij werd destijds uit de A-selectie gezet en teruggeplaatst naar de hoogste jeugdploeg, omdat hij zijn contract niet verlengde. We hadden meteen een goede band."

"Toen al heb ik hem gezegd dat het Nederlandse voetbal goed bij zijn kwaliteiten zou passen. Deze zomer belde ik Moustapha en hij sprong bij wijze van spreken meteen in het vliegtuig", aldus Santoni, die naar eigen zeggen alleen de zaakwaarnemer van Seck nog moest overtuigen. "Toen Maaskant en ik in Rome waren, hebben we Monchi een presentatie gegeven over de werkwijze en ambities van onze club. Veertig clubs wilden samenwerken met AS Roma. Ze kozen er twee, waaronder Almere City."

Snap jij de overweging van Almere City?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties