Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alom teleurstelling bij gedegradeerd Villarreal: 'Er gebeuren gekke dingen'

Laatste update:

Lotina degradeerde liefst vijf keer in zijn trainersloopbaan, een Spaans record. De derde trainer van Villarreal in het voorbije seizoen gaf na afloop aan dat er al jaren gekke dingen in de Primera División gebeuren. Hij doelde op discutabele beslissingen die belangrijke resultaten kunnen beïnvloeden. Zo leek het doelpunt van Tamudo buitenspel te zijn. "Ik ben niet op zoek naar excuses, maar de hele situatie is zonder meer zorgwekkend. Niemand neemt maatregelen en op een dag zal alles aan het licht komen. Voetbal kan soms heel erg oneerlijk zijn, maar wij zijn hier verantwoordelijk voor." Villarreal verloor vorige week al in blessuretijd van Valencia (1-0).

Na afloop kregen José Manuel Llaneza, bestuurslid van Villarreal, en Diego Godín het met elkaar aan de stok. De verdediger van Atlético, die in het verleden voor Villarreal uitkwam, zei tegen de sportbestuurder: 'Ik heb een goed geheugen'. Llaneza antwoordde met diverse krachttermen en gaf aan dat Godín alleen over een geheugen voor het uitgaansleven beschikte. "Je bent een nietsnut", schreeuwde hij. Diverse veiligheidsmedewerkers moesten ingrijpen. Voorzitter Fernando Roig stond huilend op het veld en kreeg een applaus van het publiek. Hij deed geen uitlatingen.

Villarreal, dat dit seizoen al haar Champions League-duels verloor, wacht een exodus van spelers. Met name Diego López, Cristian Zapata, Gonzalo Rodriguez, Jonathan de Guzman, Bruno Soriano, Borjan Valero, Nilmar en zelfs de zwaar geblesseerde Giuseppe Rossi zullen waarschijnlijk vertrekken. Door de degradatie van Villarreal zakt Villarreal B, dat dertiende staat in de Segunda División A, naar de Segunda División B. Dat is vooral een zware klap voor de jeugdopleiding van de Oost-Spanjaarden.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
50
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties