Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als aanbevelingen worden nageleefd, is Ajax in tien jaar terug aan de top'

Laatste update:

Vorige week werd Van Duivenbode tijdens een bijeenkomst benoemd tot voorzitter van Lucky Ajax. Cruijff bracht toen een onverwacht bezoek. "Johan heeft uitgelegd wat zijn plannen zijn. De moraal van zijn verhaal was dat er veel meer voetbal in de club moet komen. In alle geledingen. Ik zal duidelijk zijn: het zou ideaal zijn als Cruijff zitting neemt in de raad van commissarissen, met technische zaken in zijn portefeuille. Daar kan hij meer invloed uitoefenen dan op de achtergrond."

De aanmeldingstermijn voor mensen die zich willen aanmelden als kandidaat-lid van de ledenraad, sluit over zes dagen. Medio december zullen vervolgens op de ledenvergadering knopen worden doorgehakt, meldt het weekblad. Molenaar heeft voor deze week een bijeenkomst gepland. "Het is de bedoeling dat we op mijn kantoor bijeen komen met de mensen die bereid zijn zich kandidaat te stellen. Ze moeten het echt uit betrokkenheid voor de club willen doen, niet om andere redenen. Uiteindelijk gaat het erom dat we de ideeën van Johan kunnen implementeren in de huidige organisatie."

"Ajax vaart de verkeerde koers", geeft Molenaar aan. "Er moet nu iets gebeuren, anders gaat het faliekant mis. Op cruciale punten wordt afgeweken van het rapport-Coronel en dat is een kapitale fout. Er staat werkelijk niet één foute zin in dat rapport, het moet de leidraad zijn voor het beleid bij Ajax. Sterker nog, de beginselen uit het rapport zouden in elke kamer in de Arena en op De Toekomst aan de muur moeten hangen. Als alle aanbevelingen worden nageleefd, is Ajax binnen vijf tot tien jaar weer helemaal terug aan de top. Daar twijfel ik geen moment aan."

Meer nieuws

CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
2
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
12
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
9
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
39
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties