Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Ajax dit tegen Real Madrid probeert, worden ze echt geslacht'

Laatste update:

"Als ze zo spelen als tegen Bayern München, met veel vertrouwen en hoog druk zettend, dan kunnen ze het ook Real moeilijk maken. Real heeft dit seizoen een mindere fase gehad en is zonder Ronaldo natuurlijk anders, minder sterk. Al blijft het een topteam", zegt Moisander op de officiële website van Ajax. De Fin stelt dat een goed optreden tegen Real Madrid de formatie van trainer Erik ten Hag een boost kan geven voor de rest van het seizoen.

"Ik vond het ongelooflijk dat Ajax met 6-2 verloor van Feyenoord, maar Champions League is echt een andere competitie. De sfeer in de ArenA is ongelooflijk goed en de fans zullen het team steunen. Ik zal woensdagavond zeker gaan kijken. Misschien wel samen met mijn teamgenoot Davy Klaassen, die nog meer Ajacied is dan ik", stelt de verdediger. Met de 1-0 nederlaag op bezoek bij Heracles Almelo kende Ajax een dramatische generale repetitie op de ontmoeting met Real Madrid.

Kenneth Perez zag dat Ajax in Almelo moeite had met de druk van Heracles. "Ajax werd opgejaagd als nooit tevoren. Alleen tegen Feyenoord heb ik dat gezien en daar hebben ze heel veel moeite mee. Daarom zet ik een beetje vraagtekens bij de handelingssnelheid. Je moet sneller de oplossing zien. Aan handelingssnelheid zie je of een speler echt hogerop kan. Dat viel mij heel erg tegen", stelt de Deen bij FOX Sports. "Zeker van de spelers die we normaal toch heel erg ophemelen."

"Ze hadden heel veel tijd nodig om zich aan te passen aan de tegenstander. En ook om de oplossing te zien, die lag iets verder weg dan zo dichtbij", aldus Perez. Kees Kwakman denkt dat Real Madrid Ajax op eenzelfde manier in de problemen kan brengen. "Die geven onder de nieuwe trainer Solari ook veel meer druk naar voren en dekken af en toe ook één-op-één door. Als Ajax dit tegen Real probeert, worden ze echt geslacht. Ze zullen af en toe de lange bal moeten spelen."

-
Ajax - Real Madrid eindigt in een ...

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties