Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Ajax dit volhoudt, dan denk ik dat het een titanenstrijd zal gaan worden'

Laatste update:

PSV heeft momenteel evenveel punten als FC Twente en drie punten meer dan Ajax en Feyenoord. "Als PSV kampioen wil worden, zijn er wel bepaalde dingen die nog moeten verbeteren", zegt Van Raaij tegen 040TV. "Want als je nu naar de ranglijst kijkt, dan moet je zeggen dat toch vooral Ajax erg sterk speelt. Als zij dit volhouden, dan denk ik dat het een titanenstrijd tussen Ajax en PSV zal gaan worden."

"Het zou natuurlijk fantastisch zijn als PSV de titel zou pakken in het seizoen dat zij honderd jaar bestaat", vervolgt Van Raaij. "Maar ik verwacht dat het een gevecht zal worden met Ajax en het kon wel eens zo zijn dat PSV-Ajax, dat dit seizoen redelijk laat wordt gespeeld, de beslissing voor de competitie zou kunnen zijn." De wedstrijd tussen PSV en Ajax staat voor 14 april op het programma: vier speelronden voor het einde van de competitie.

Ik denk dat de titelstrijd uiteindelijk tussen Ajax en PSV zal gaan

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
20
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties