Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Ajax niet kampioen wordt, zal hij ongetwijfeld zijn biezen pakken'

Laatste update:

"Als je drie trainers in ruim een jaar aanstelt en succes blijft uit, dan telt geen enkel excuus meer. Wie je ook bent of wat je hebt gepresteerd", vertelt Driessen maandag in zijn column. Als extra afweging neemt Van der Sar mee dat onder Ten Hag progressie moet optreden in het spel en de prestaties van Ajax. Hij wil zich zeker niet alleen vastpinnen op een kampioenschap. "Deze slag om de arm is een formaliteit, want zoals Ajax zich in december manifesteerde tegen kampioen PSV en het zo bewierookte AZ was van ouderwetse Ajax-allure", oordeelt de journalist.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

"Lukt het Ajax niet om kampioen te worden, dan zal Van der Sar ongetwijfeld z'n biezen pakken. Een onvermijdelijk besluit, hoe jammer ook voor Ajax, dat zijn boegbeeld dan verliest." Ervaren directeuren als Michael Kinsbergen en Dolf Collee stoomden Van der Sar klaar voor een baan bij 'een financieel supergezonde voetbalclub met een kerngezonde jeugdopleiding en de potentie om jarenlang het Nederlandse clubvoetbal te domineren'. "Alleen past Van der Sars persoonlijkheid soms niet bij de slangenkuil, die Ajax is en blijft."

Driessen wijst erop dat Van der Sar geen hork of autoritaire leider is, die een club als een verlichte despoot naar zijn hand zet. "Terwijl Ajax daar af en toe om vraagt. Het pleit voor Van der Sar dat hij niet zo is, maar daarmee geeft hij ruimte aan de bij Ajax traditionele machtsspelletjes met illustere slachtoffers als Johan Cruijff, Wim Jonk, Dennis Bergkamp en op termijn wellicht hijzelf en Marc Overmars. Want verdwijnt Van der Sar bij Ajax omdat Ten Hag onvoldoende functioneert, dan kan Overmars als directeur spelersbeleid onmogelijk op z'n post blijven zitten."

Denk jij dat Edwin van der Sar in 2018 bij Ajax opstapt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties