Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Ajax zijnde moet je altijd voor de beker en de landstitel gaan'

Laatste update:

Ajax bevindt zich momenteel in Turkije voor een trainingskamp. De club speelt deze week tegen Galatasaray, als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Zaterdag werd de eerste testcase verloren van Hamburger SV; de Duitsers wonnen met 4-2. De Boer benadrukt dat er in Turkije aan het fysieke aspect wordt gewerkt bij Ajax. "Er komt straks een periode aan dat je doordeweeks en in het weekend speelt. De conditie op peil houden kan dan bijna niet meer. Je kunt dan alleen maar bijhouden. Hier tijdens het trainingskamp kunnen we de conditie van de spelers naar een bepaald niveau brengen."

"Daarnaast wil je natuurlijk aspecten zien die je graag terugziet in de wedstrijd", vervolgt de hoofdtrainer. Hij heeft een contract voor drieënhalf jaar op zak bij zijn jeugdliefde; sinds het vertrek van Jol ging het allemaal razendsnel. "Er werd bij mij aangeklopt of ik eventueel assistent wilde worden van de nieuwe trainer of, als er geen andere juiste kandidaat gevonden zou worden, ik het heft in handen wilde nemen. Uiteindelijk is dat het scenario geweest", laat De Boer weten.

Voor de tweede seizoenshelft zijn de kansen van Ajax op eremetaal nog open; het is nog actief in zowel de Europa League als de KNVB-beker en in de competitie lijkt de achterstand overbrugbaar. "Kijk, in Europa moeten we proberen zover mogelijk te komen", aldus De Boer. "En dat kan wel, we hoeven voor niemand bang te zijn. Wat de KNVB beker en het kampioenschap betreft, daar moet je als Ajax zijnde altijd voor gaan. Ik vind dat Ajax altijd voor het kampioenschap moet gaan en zeker dit jaar ook."

In welke competitie heeft Ajax de beste papieren?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties