Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Arsenal geen prijzen wint, ga ik nadenken over mijn toekomst'

Laatste update:

Alhoewel Arsenal dit jaar een goede kans maakt om de FA Cup te winnen, is de algehele oogst in de ogen van de 29-jarige technicus veel te mager. "Ik wil prijzen winnen en dat is de reden dat ik naar Arsenal ben gekomen", zegt hij in gesprek met Sport360. "Iedere sportman wil trofeeën winnen. Deze club heeft al veel te lang niets gewonnen. Als dat niet gaat gebeuren, zal ik bij mijn volgende club goed kijken naar de mogelijkheden om dat wel te doen."

Cazorla denkt dat het vooral een mentaal probleem is bij Arsenal. "Dat is het verschil met andere clubs. Arsenal weet wat het volgend seizoen nodig heeft, maar het is bijna onmogelijk om een prijs te winnen als je bepaalde wapens niet aan boord hebt." Een vertrek naar een andere club, mogelijk weer in Spanje, sluit de middenvelder niet uit. "Maar ik heb nog een contract voor twee seizoenen bij Arsenal. Op mijn 31e zal ik mezelf evalueren en neem ik een nieuw besluit. Ik kom dan dolgraag terug naar Spanje."

Meer nieuws

'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
8
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
11
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
72
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
33
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties