Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Cillessen naar Man United gaat, heeft Ajax een probleem'

Laatste update:

Van Breukelen wijst op het feit dat Cillessen eerste keeper is bij Ajax en Oranje en dat de doelman een WK in de benen heeft. "Hij heeft veel weg van Van der Sar. Het oogt niet spectaculair, maar Cillessen is wel stabiel. Hij is klaar voor Manchester United", zegt Van Breukelen tegen Metro.

Boschker vindt Engeland toch nog even wat anders dan Nederland. De clubicoon van FC Twente wijst ook op de gevolgen voor Ajax: wie moet keeper in Amsterdam worden als Cillessen vertrekt? "Dan heeft Ajax een probleem. Diederik Boer is geen Ajax-keeper." Boschker ziet in Nederland geen goed alternatief. Hij denkt aan Michel Vorm van Tottenham Hotspur, maar het salaris van Vorm zal Ajax niet op kunnen hoesten. "Dat weet Marc Overmars ook", aldus Boschker.

Is Jasper Cillessen goed genoeg voor Manchester United?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties