Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Cocu hoofdtrainer blijft, is de kans groot dat ik blijf'

Laatste update:

De middenvelder kan bij PSV financieel onafhankelijk worden, maar zegt dat dit niet het belangrijkste is. "Het gaat niet eens zo zeer om het aanbod van PSV, maar vooral om wie volgend seizoen trainer is. Als Phillip Cocu hoofdtrainer blijft, is de kans groot dat ik blijf'', aldus Labyad tegen het ANP. ''Hij heeft een goede band met iedereen. Hoe lang is het niet geleden dat de fans de naam van de trainer scandeerden?''

Cocu nam een paar weken terug het stokje over van de ontslagen Fred Rutten en het is de bedoeling dat de voormalig middenvelder het seizoen slechts afmaakt als interim-trainer. Cocu gaat ervan uit dat hij volgend seizoen aan de slag zal gaan als coach van de A1, maar PSV heeft nog geen nieuwe hoofdtrainer gevonden. Als het aan Labyad ligt blijft Cocu dus voor de groep staan bij het eerste.

Vooralsnog blijft het onduidelijk hoe het nu precies zit met het contract van de negentienjarige Labyad. De middenvelder beschikte over een aflopend contract, maar PSV had een optie om de samenwerking met twee jaar te verlengen. Het 'kamp-Labyad' meent echter dat deze optie niet rechtsgeldig is. Marcel Brands heeft binnenkort weer een gesprek met het talent en diens vader.

-
PSV moet Phillip Cocu gewoon voor de groep houden

Meer nieuws

Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
0
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
4
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
21
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties