Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als daar ebola uitbreekt, dan denk ik dat we nog een goede kans hebben'

Laatste update:

De kans is klein dat Go Ahead Eagles, NAC Breda of Heracles Almelo nog onder FC Dordrecht eindigt. "Ik denk dat de kans groter is dat we de Staatsloterij winnen dan dat we erin blijven", zo vertelde de oefenmeester aan FOX Sports. "Dit wordt moeilijk... Héél moeilijk. Als in Deventer, Breda en Almelo een massale griepepidemie en ebola uitbreekt, dan denk ik dat we nog een goede kans hebben. Maar ook die kans is niet zo groot."

"Het wordt moeilijk, zo niet onmogelijk." Everse hoopt op vijf leuke wedstrijden. "Er zijn nog vijftien punten te verdienen. Met uitwedstrijden tegen Vitesse en FC Twente en Ajax-thuis zie ik wel mogelijkheden, twee vingers in de neus." Ook Ilias Haddad beseft dat FC Dordrecht na één seizoen zo goed als zeker weer terugkeert naar de Jupiler League. "Het wordt heel moeilijk, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. We moeten vijf keer winnen denk ik. Dit komt hard aan. Maar het is niet alleen deze wedstrijd, het hele seizoen is gewoon drama", vertelde de verdediger aan RTV Rijnmond.

-
Komt FC Dordrecht nog van de laatste plaats af?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
37
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties