Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als de finale iets duidelijk maakte, was het hoe terecht Feyenoords titel is'

Laatste update:

Na een strafschoppenserie, waarin invaller Fábio Silva de beslissende maakte, trok PSV uiteindelijk aan het langste eind. In reguliere speeltijd waren beide ploegen op 1-1 geëindigd. Vissers zat met pijn in zijn ogen te kijken, zo schrijft hij. "Als de bekerfinale iets duidelijk maakte, was het vooral hoe terecht het aanstaande kampioenschap van Feyenoord is. Zo'n wedstrijd als zondag onder de lentezon in De Kuip, die zien ze normaal niet meer in Rotterdam, waar ze onder trainer Arne Slot gewend zijn geraakt als fijnproeverij", aldus Vissers.

"Lange tijd tergden de acteurs in hun spaghettiwestern het publiek en de sport tot het uiterste", vervolgt de Volkskrant-journalist zijn relaas. "Verdwrongen gezichten. Elke vorm van plezier leek verdwenen uit het spel. Als de acteurs allemaal even goed konden voetballen als simuleren, klagen of elkaar het leven zuur maken, dan was deze bekerfinale een veelkleurig schilderij van schoonheid geweest." Vissers krijgt bijval van zijn collega's in de media. 'Het naaien van elkaar en het onderlinge treiteren en zuigen', betitelt het Algemeen Dagblad het gedrag van de spelers. 'Theater, emoties, testosteron', kopt het NRC bij de wedstrijdreportage.

"De 104e bekerfinale in het Nederlandse voetbal was er niet één die lang herinnerd zal worden om het mooie voetbal", vat de Telegraaf de bekerfinale ten slotte samen. De krant haalt nog wel een feelgood-elementje aan: het optreden van Joël Drommel. "Vanwege zijn goede trainingsinstelling en positieve houding werd de tweede keeper dit seizoen door Van Nistelrooij aangewezen als bekerkeeper en zo kreeg hij alsnog zijn finale. Daarin was gedurende 120 minuten helemaal niets aan te merken op zijn keeperswerk."

KNVB Beker
Ajax
1 - 1
PSV

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met flink verlies'
5
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties