Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als de trainer me nu niet had opgesteld, dan wist ik het wel'

Laatste update:

Van der Hoorn vormde een centraal duo met Stefano Denswil. "Als de trainer me nu niet had opgesteld dan wist ik het eigenlijk wel. Dan had ik verder moeten kijken", zegt Van der Hoorn in De Telegraaf. "Dat had ik moeten accepteren. Wat de trainer ook al zei: dan had Ajax me net zo goed kunnen verkopen. Al was verhuren in de winterstop in dat geval misschien de meest logische oplossing."

De 22-jarige Van der Hoorn is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax, dat de stopper vorig jaar zomer overnam van FC Utrecht. Van der Hoorn vond moeizaam zijn draai in Amsterdam, maar stelt dat hij zich inmiddels een stuk beter voelt dan in het begin. Zondag speelt Ajax tegen ADO Den Haag en normaal gesproken zal Veltman dan weer spelen.

UEFA Champions League
Paris Saint-Germain
3 - 1
Ajax
Denk je dat Mike van der Hoorn het nog kan maken bij Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties