Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als die regel niet verandert, komt de Premier League in de problemen'

Laatste update:

"De Britse pond is al in waarde gezakt. Dat is toch minder voor de jongens die in Engeland spelen", vertelt hij aan Sporza. "Het zal een grote impact op de economie hebben en iedereen die in Engeland speelt of er wil spelen, is er toch mee bezig. Er is ook de regel dat je 70 tot 75 procent van de matchen voor je nationale ploeg moet spelen om een werkvergunning in Engeland te krijgen."

"Dat was vroeger alleen voor niet-Europeanen", gaat Courtois verder. "Als die regel niet wordt aangepast, gaat de Premier League toch in de problemen komen." Voor de doelman zelf zou deze regel geen extra moeilijkheden moeten opleveren, aangezien hij de eerste keuze is in het doel van de Rode Duivels.

Courtois denkt overigens niet dat hij zijn loopbaan bij Chelsea gaat afsluiten: "Dat is moeilijk om te zeggen, maar ik denk het niet. Ik heb nooit een favoriete club gehad toen ik opgroeide. In Spanje keek ik veel naar Real Madrid en Barcelona. In Duitsland naar Bayern en Dortmund, in Engeland Arsenal en Manchester United en Chelsea en in Italië Juventus en AC Milan. Ik had nooit een favoriet, maar wilde wel graag voor een van deze teams spelen."

Denk je dat deze regel aangepast gaat worden?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties