Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Diego Costa mij pijn wil doen, moet hij dat niet doen met een hesje'

Laatste update:

"Als Diego Costa mij pijn wil doen, dan moet hij dat niet doen met een hesje", laat Mourinho weten aan de BBC. "Als Diego de wedstrijd aandachtig heeft bekeken vanaf de reservebank, dan weet hij wat er gevraagd wordt van hem. Ik denk dat hij zich ook gelukkig mag prijzen, want hij is de laatste die op de bank is beland. Alle andere spelers hebben al wel op de bank gezeten. Maar goed, hij speelde niet en het heeft geen zin om te praten over iemand die niet gespeeld heeft. Laten we het hebben over Hazard."

Chelsea maakte er tegen Tottenham Hotspur een weinig onderhoudende wedstrijd van en pas na 68 minuten noteerden de bezoekers voor het eerst een poging tussen de palen. Toch was Mourinho opmerkelijk tevreden. "Meer dan tevreden zelfs, dit was onze beste prestatie van het seizoen. We hadden controle over de wedstrijd en de beste kansen. Mijn team verdiende een punt."

YOU MAD BRO?

82': Diego Costa hoort dat hij moet warmlopen.
92': Diego Costa moet stoppen, hij zal niet invallen.
92': Diego Costa is boos en gooit hesje richting José Mourinho.

Posted by voetbalzone on zondag 29 november 2015

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
73
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties