Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als dit gebeurt, word je allemaal even heel erg klein'

Laatste update:

In gesprek met het Algemeen Dagblad blikt bondscoach Danny Blind terug op de situatie. Op weg naar het stadion werd er door politie met machinegeweren een cordon rond de bus gemaakt. De commandant tikte volgens Blind op de ruit: wedstrijd afgelast. Op dat moment wordt duidelijk hoe verschillend mensen (en dus spelers) reageren op zulk nieuws, aldus Blind.

De bus werd naar een politiekazerne geleid, waar toevallig ook net een tank aan kwam rijden. "Dan kun je natuurlijk ook denken: waar ben ik nog veilig? Bij sommige spelers hakte het er echt in en dat kan ik goed begrijpen. Als dit gebeurt, word je allemaal even heel erg klein", vertelt Blind. Op een parkeerplaats in de politiekazerne zochten de spelers van Nederland en Duitsland elkaar op. Blind sprak met collega Joachim Löw. Het woord 'waanzin' viel. "Competitiewedstrijden, Europese wedstrijden, interlands; alles zal doorgang moeten blijven vinden, maar kan dat wel?"

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties