Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Dolberg zijn ding blijft doen, ben ik ervan overtuigd dat hij erbij zit'

Laatste update:

"Ik heb weinig gespeeld. Dat is wel jammer. Maar dit is wel fantastisch. Het is niet ieder jaar dat je een WK kunt spelen", vertelt Schöne, die het WK van 2010 in Zuid-Afrika wegens een kruisbandblessure moest missen, in gesprek met De Telegraaf. Voormalig Ajacied Eriksen bewees in Dublin maar weer eens dat hij de grote man is aan de kant van de Denen: "Hij speelt op dit moment erg goed. Niet alleen bij ons, maar ook bij Tottenham Hotspur. Voor ons is hij veruit de belangrijkste speler."

Ploeggenoot in Amsterdam Kasper Dolberg speelde al vier interlands voor het Deense nationale elftal, maar was er tegen Ierland niet bij. Schöne verwacht echter dat de jonge spits van Ajax zeker een kans maakt op een uitnodiging voor het WK: "Als hij goed blijft presteren en heel veel goals maakt, dan mag 'ie ook mee. Hij is nog jong, maar als hij gewoon zijn ding blijft doen ben ik ervan overtuigd dat ook hij er gewoon bij zit."

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
69
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties