Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als een Engelse arbiter zo'n goal afkeurt, heb ik daar mijn twijfels bij'

Laatste update:

Cocu baalde vooral van het afgekeurde doelpunt van Luuk de Jong: "Dat sloeg helemaal nergens op", zei de coach tegen Veronica. "Ik heb het net twee keer in de herhaling gekeken. Als uitgerekend een Engelse scheidsrechter zo'n goal afkeurt, heb ik daar mijn twijfels bij. Daar staat tegenover dat we heel goedkoop een strafschop kregen, een goedmakertje denk ik. Die missen we dan. Waren we op 1-1 gekomen, dan denk ik dat we misschien nog wel hadden gewonnen ook."

Cocu vond dat PSV 'gewoon' goed had gespeeld: "Alleen ontbrak het ons tegen deze Europese topclub aan effectiviteit en dat is ons opgebroken", aldus de oefenmeester, die weet dat het na deze nederlaag direct een stuk moeilijker is geworden om te overwinteren in de Champions League. "Maar we zullen voor elke kans blijven strijden."

-

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
135

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties