Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als een van die twee Salah kan vervangen, moet Liverpool erover nadenken'

Laatste update:

"Kijk, we weten dat hij veel doelpunten maakt en een topspeler is. Twee keer de Gouden Schoen, Speler van het Jaar, winnaar van de Champions League, bijna winnaar van de Premier League, de prijzen zijn er. Maar als je zijn gehele spel vergelijkt met iemand als Mané, moet ik zeggen dat Mané beter presteert", steekt Bent, die in het verleden als spits uitkwam voor onder meer Tottenham Hotspur, Sunderland en Aston Villa, van wal bij talkSPORT.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Sprookjeseinde raakt verder uit zicht voor Klopp na zeperd in Merseyside Derby

Guardiola geeft schoorvoetend toe: 'Liverpool niet meer in te halen'

"Hij scoort misschien meer dan Mané, maar kijk naar Mané's werklust. Hij is niet egoïstisch, hij zoekt altijd eerst naar een andere optie en hij maakt ook nog zijn doelpunten. Daarom mag Mané niet verkocht worden, hij is zo belangrijk. Van Firmino weten we dat hij niet zoveel doelpunten maakt, maar hij is de lijm, de verbinder. Er zijn maar weinig spelers die de bal beter kunnen vasthouden. Hij geeft de anderen de kans om bij te sluiten, hij is fantastisch", gaat Bent verder. "Dan kijk je naar Salah en inderdaad, hij maakt veel doelpunten. Maar vult hij Mané en Firmino echt aan, of is hij op zoek naar meer goals?"

"Ik heb dit seizoen verschillende situaties gezien waarin hij eigenlijk had moeten passen, maar voor een schot ging. Je kan zien dat de frustratie toe begint te nemen. Het gaat er ook niet om dat je hem verkoopt voor 115 miljoen euro en het dan zo laat. Maar als je hem kan vervangen met een Kylian Mbappé of iemand als Jadon Sancho, denk ik dat je daarover na moet denken", sluit hij af. De namen van Mbappé en Sancho, op dit moment spelend bij respectievelijk Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund, worden al langer genoemd als mogelijke opties voor Liverpool. Voor beide jonge aanvallers zal de concurrentie echter fors zijn.

Ben jij het eens met Darren Bent?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties