Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als er een bod van zeg maar tien miljoen binnenkomt, vertrekt Filip'

Laatste update:

Een eerste bod van de club uit Lissabon werd resoluut naar de prullenbak verwezen, bevestigt algemeen directeur Hans Nijland woensdag aan RTV Noord. Hij noemt het bod 'zeer serieus'. Het lijkt er echter op dat Chery al weggaat en FC Groningen wil niet in een paar maanden tijd twee belangrijke spelers kwijtraken. "Daarom hebben wij tegen de Portugezen gezegd dat een tweede verbeterde aanbieding ook niet zal helpen."

Nijland verzekert dat de talentvolle Kostic, afgelopen seizoen goed voor 9 doelpunten in 34 wedstrijden, sowieso in het noorden blijft. Volledige zekerheid kan echter ook de directeur van de Eredivisionist niet geven. Hij weet dat het in de voetballerij soms raar kan lopen. "Als er bijvoorbeeld een bod van zeg maar tien miljoen binnenkomt dan vertrekt Filip uit Groningen. Zo realistisch moet je ook zijn, maar je kunt ervan uitgaan dat hij gewoon in Groningen blijft, want biedingen van die orde van grootte zie ik niet komen."

Speelt Filip Kostic komend seizoen voor FC Groningen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties