Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als er een club uit de Nederlandse top drie komt, dan zou ik dat niet weigeren'

Laatste update:

"Als ik bijteken, moet alles wel juist zijn", benadrukt Becker, 23 jaar, aan de regionale omroep. "Als er een club uit de Nederlandse top drie komt, of het buitenland, zou ik dat niet weigeren. Als ADO wil verlengen, moeten we dáár wel over praten. Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren."

Aan het einde van het afgelopen seizoen maakte Becker er al geen geheim van dat zijn ambities hoger reiken dan ADO. Hij denkt zelfs dat het wellicht tijd is voor een stap hogerop. "Ik denk er nog steeds hetzelfde over. Als ADO wil verlengen, dan moeten we praten. Ze willen hier dat ik zo snel mogelijk verleng. We zien wel hoe het gaat lopen."

Jeffrey van As, technisch manager van ADO, stelt dat Becker 'een speler is waar veel naar geïnformeerd wordt'. "Hij ligt in Den Haag nog wel eens onder vuur. Dat is iets wat ik niet snap. Ik begrijp niet waarom hij soms onheus bejegend wordt vanaf de tribunes. Dat verdient een speler van ADO niet."

"Sheraldo doet echt altijd zijn best en het feit dat er zoveel clubs en makelaars naar zijn status vragen, betekent dat hij een talenvolle voetballer is", benadrukt de sportbestuurder van de Haagse club. "Natuurlijk doet hij soms weleens iets verkeerd... Maar het is een goede speler met een goed hart."

Zou Sheraldo Becker er goed aan doen om een nieuw contract met ADO Den Haag te ondertekenen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
16
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
38
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties