Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als er een goede club komt, dan ga ik daar zeker kijken'

Laatste update:

De Boer heeft duidelijk gemaakt dat de 26-jarige Enoh niet in zijn plannen voorkomt en de Afrikaan kijkt dan ook om zich heen. "Ik concentreer me nu op Jong Ajax", zegt hij tegen de NOS. "Ik werk hard om fit te blijven in de aanloop naar het WK, maar ook met het oog op een eventuele transfer in januari. Als er een goede club komt, dan ga ik daar zeker kijken."

Enoh speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Fulham, maar de werkgever van Martin Jol besloot om de middenvelder niet definitief over te nemen. Enoh keerde zodoende terug naar Ajax en moet nu genoegen nemen met wedstrijden in de Jupiler League. Vrijdagavond wacht de uitwedstrijd bij FC Den Bosch. "Ook daar kijk ik naar uit, want ook dat is voetbal", zegt Enoh.

-
Eyong Enoh kan nog wat toevoegen aan Ajax 1

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties