Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als er 50.000 mensen op de tribune zitten, werkt dat toch intimiderend'

Laatste update:

Hoewel niemand de integriteit van het Nederlandse scheidsrechterskorps in twijfel trekt, leeft bij veel trainers het gevoel dat arbiters onbewust beïnvloed worden. "Dat is de mens eigen", weet Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen. "Als 50.000 mensen om een strafschop roepen, geef je die makkelijker dan als 1000 mensen dat doen", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

FC Dordrecht-trainer Ernie Brandts verwijst naar de nederlaag die zijn team zaterdag leed in De Kuip (2-0), waar Feyenoord pas scoorde na de rode kaart die Marvin Peersman kreeg. "Dat Karim El Ahmadi daarvoor op de kuit van Robin Gosens ging staan, bleef onbestraft. Als er 50.000 mensen op de tribune zitten, werkt dat toch intimiderend. Ik denk niet dat een speler van Feyenoord voor de overtreding van Peersman rood had gekregen", maakt Brandts duidelijk. "Iedereen is toch onder de indruk van een groot stadion. Ze kunnen wel zeggen dat het niet zo is, maar dat verschil is er gewoon."

-
Denk je dat de topclubs in Nederland worden voorgetrokken?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties